top of page

Locatie De Mol 2019 uitgelekt


Gilles de Coster

Foto: VIER


NIEUWS - Fans van het programma Wie is de Mol? weten natuurlijk al dat er ook een Vlaamse serie loopt. En die serie deed in haar nieuwe vorm alleen maar landen aan waar de Nederlandse versie al geweest is. Tot nu. Die compleet nieuwe locatie werd vandaag ontdekt.


Sinds de terugkeer van het Vlaamse programma De Mol deed het drie landen aan: Argentinië, Zuid-Afrika en Mexico. Alledrie landen waar het Nederlandse Wie is de Mol? al eens eerder langskwam. Maar voor aankomend seizoen hebben de makers van De Mol besloten hun eigen weg te gaan. Het spel speelt zich namelijk af in Vietnam.


Daarmee is De Mol al de derde Mol-serie die zich in Azië afspeelt. Wie is de Mol? deed dat als eerste in 2007 (Thailand) en de Poolse Mol volgde vorig jaar (Hongkong).

Spectogram

En geheel in stijl van de makers van De Mol konden de echte Molloten deze locatie zelf achterhalen met een ingewikkelde puzzel, die goed verborgen zat in een video op de televisiezender VIER. In die video vertelt presentator Gilles de Coster dat het nieuwe seizoen 'niet in Luxemburg' zal plaatsvinden. Daarbij wijst hij naar zijn shirt met de tekst '.be'. Op de website www.nietnaarluxemburg.be konden vervolgens vreemde beelden en geluiden gevonden worden.


Binnen twee uur maakten Molloten een audio-spectogram van deze geluiden en zagen daarin een afbeelding met het logo van De Mol en de tekst '#demol #vietnam'. En dus was het zo klaar als een klontje.Bron: VIER

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page