top of page

Wisselende reacties op presentatie Rik van de Westelaken


Rik van de Westelaken

Foto: AVROTROS


NIEUWS - Het was een spannende eerste aflevering voor Rik van de Westelaken. Hij begon dit jaar als presentator van Wie is de Mol?. Maar hoe heeft hij het nou uiteindelijk gedaan? De reacties op social media zijn wisselend positief en negatief.


Afgelopen jaar maakte de AVROTROS bekend dat Rik van de Westelaken, die in seizoen 15 zelf nog kandidaat was, Wie is de Mol? zou gaan presenteren. En gisteren werd zijn eerste aflevering uitgezonden. We zagen hem in Colombia de kandidaten en de kijkers toespreken.


Maar hoe heeft hij het nou uiteindelijk gedaan? Op Twitter vroegen we naar jullie mening. De reacties zijn wisselend. Mensen prijzen zijn prettige stem en toegankelijkheid.


Maar aan de andere kant wordt Rik niet mysterieus genoeg gevonden en missen mensen de valsheid van Art.Over één ding zijn veel twitteraars het eens: Rik moet nog even inkomen. Heel begrijpelijk ook, want Wie is de Mol? is niet niks. Het is daarom even afwachten hoe hij zijn rol zal gaan vervullen in de rest van het seizoen.


Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page