top of page

Kaartverkoop Wie is de Mol? Fandag gaat als een speer


Wie is de Mol? Fandag

Foto: Tunnelvisie / Jasper


NIEUWS - Zoals ieder jaar kunnen Molloten samen met de kandidaten terugblikken op het seizoen op de Wie is de Mol? Fandag. Dit is altijd een drukbezochte dag. En ook dit jaar loopt de kaartverkoop weer als een speer.

Wie is de Mol? Fandag

Voor de trouwe Molloten is deze dag vaste prik: de Wie is de Mol? Fandag. In de begintijd nog georganiseerd door fans, maar tegenwoordig in handen van de AVROTROS zelf. Ieder jaar wordt het evenement weer grootser. Je vindt er de vaste onderdelen, zoals de meet & greets met kandidaten en de veiling van Mol-items. Maar daarnaast heb je vaak de mogelijkheid om opdrachten uit het afgelopen seizoen na te spelen. Zo kon er vorig jaar worden geziplined en car-aoke gespeeld worden.


En ook dit jaar is de Fandag populair. Binnen enkele uren waren de eerste zevenhonderd kaartjes al verkocht. Inmiddels staat de teller al op duizend verkochte kaartjes, laat een woordvoerster van de AVROTROS weten. En dat betekent dat er op dit moment nog ongeveer 250 entreebewijzen over zijn.


De Wie is de Mol? Fandag wordt dit jaar op 16 maart georganiseerd. Niet zoals voorgaande jaren op het terrein van de AVROTROS, maar in Studio 21 in Hilversum.


Wil jij een van die kaartjes bemachtigen? Klik dan hier!Bron: AVROTROS

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page