top of page

SPOILER: Deze kandidaat zag een rood scherm in aflevering 3


Rode spotlight

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 3


EXTRA - Aflevering 3 eindigde met een enorme cliffhanger. Welke kandidaat zag nou een rood scherm? Was het Meester Patissier Robèrt die het spel moest verlaten of was het Youtuber Nikkie? Het antwoord op die vraag lijkt nu gevonden te zijn.


LET OP: Dit artikel bevat spoilers over Wie is de Mol? 2019!


Wat was het een spannende executie. Verspreid over diverse daken in Medellín maakten alle kandidaten de test naast een enorme spotlight. Bij de executie kleurden deze spotlights groen zodra de kandidaten hun naam invoerden. Maar één spotlight kleurde rood. Die van Nikkie of die van Robèrt. Maar voordat we er achter konden komen wie dan een rood scherm zou hebben, stopte de aflevering.


Maar uiteraard duurde het niet lang voordat er een Molloot met het antwoord zou komen. Op Twitter circuleerde vlak na de aflevering al een foto van het gebouw waar de rode spotlight vandaan scheen. Op dat gebouw schijnt een helikopterplatform te zijn. En wie konden we naast dat helikopterplatform zien zitten tijdens de test? Dat was Nikkie. En dus is het erg waarschijnlijk dat zij de afvaller is.


Maar gaat zij dan nu ook echt naar huis? Dat lijkt me niet. Een executie als deze wordt niet zomaar ingepland door de makers. Er gaat dus nog iets gebeuren met de afvaller. Krijgt Nikkie de kans om terug te keren? Daar ziet het er wel naar uit.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page