top of page

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 3


Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 3


RECAP – Een ding is zeker: er is veel gemold tijdens de derde aflevering, want erg veel geld is er niet verdiend. Maar gelukkig zijn er een hoop aanwijzingen en hints richting een aantal potentiële mollen. Je leest ze hieronder!

'Niet gered'

Sinan heeft het niet gered

De titel van aflevering 3 is 'Niet gered'. Dit zou kunnen slaan op Evelien en Jamie. Door hun voorspelling werd de waslijnenopdracht 'niet gered'.


Sinan, Nikkie, Jamie en Merel lieten de Jenga-toren vallen. De titel kan dus ook naar een van hen verwijzen.


Maar de titel kan ook specifiek op Merel slaan. Als je de letters van de titel “Niet gered” husselt, krijg je “Drie tegen”. Merel stond bij Jenga tegenover Evelien, die drie jokers won.

Vlag uithangen De eerste opdracht heet ‘Vlag uithangen’. Merel is in een shot te zien samen met de hangende vlag van Colombia.

Stapelgek De Jenga-opdracht heet ‘Stapelgek’. Sinan gooit bewust de Jenga-toren om en kun je dus stapelgek verklaren.

Is het een aanwijzing?

Het lijkt wel een aanwijzing

Merel houdt een Jenga-stukje waar 'De Mol' op staat tegen haar voorhoofd. Ze zegt hier zelf nog bij dat je bijna zou denken dat het een aanwijzing is. Is dat het ook?

Sarah De puzzelopdracht heet ‘Op Treden’. Sarah stond als enige van de groep op de treden. Was zou dit betekenen?


Vingerafdruk Bij de executie steekt Sinan zijn hand in de groene lichtstraal. Geeft hij hiermee een hint dat de groene vingerafdruk van het Wie is de Mol?-logo dit seizoen bij hem hoort?

10M

De lift In de preview van volgende week is de lift te zien waar Nikkie of Robèrt uit komt stappen. Bij die lift staat 10M. In spiegelbeeld staat daar 'Mol'. Is degene die straks uit de lift komt de Mol?


Leader

Dan nog iets geks met de leader. Dit verandert iedere week een klein beetje. In aflevering 2 worden de kisten aan de brug vervangen voor nieuwe beelden en in aflevering 3 zijn de salsadansers er opeens uitgeknipt. De beelden worden vervangen voor shots van een opdracht waarbij Colombiaanse mannen een soort puzzelstukken over het water voortslepen. Is dit een hint of een aanloop naar bijvoorbeeld een finaleopdracht? Iets om op te letten de komende tijd...

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page