top of page

Nikkie de Jager en Evelien de Bruijn vallen af in aflevering 4


Evelien de Bruijn en Nikkie de Jager

Foto: AVROTROS


NIEUWS - De vierde aflevering telde voor de verandering niet één, maar twee afvallers. Het zijn Youtuber Nikkie de Jager en presentatrice Evelien de Bruijn. Zij kregen een rood scherm te zien en verlieten het spel. En allebei op bijzondere wijze.


De aflevering begon met de ontknoping van een bijzondere cliffhanger. Wie kreeg het rode scherm in aflevering 3? Het bleek Youtuber Nikkie de Jager. Zij zat onderaan de rode spotlight en heeft het spel verlaten. En tegen veel verwachtingen in, kreeg zij geen kans om terug te keren. Is dat omdat zij naar huis wilde? Het is namelijk bekend dat het stiefbroertje van Nikkie tijdens de Wie is de Mol?-opnames overleed.


De tweede afvaller is presentatrice Evelien de Bruijn. Zij maakte de test het slechtst en kreeg een rood scherm. Een joker had haar misschien kunnen redden. En die had ze ook ingezet. Maar Rik verklaarde die joker ongeldig. Wat bleek? De joker was al eens opengebroken en daarna verwisseld. Niels bleek de jokerdief. Hij verwisselde de joker van Evelien met een joker die hij in aflevering 3 openbrak. Hij zette de joker van Evelien vervolgens zelf in. En dat leverde hem een enorm schuldgevoel op.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page