top of page

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 4


'Drukker worden'

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 4


RECAP – In de vierde aflevering van Wie is de Mol? moesten niet één maar twee kandidaten het spel verlaten. Had jij Nikkie of Evelien als Mol en moet je nu weer terug bij af beginnen? Misschien dat deze aanwijzingen je op weg kunnen helpen. Dit zijn de hints uit aflevering 4.


'Drukker worden'

De titel van aflevering 4 is 'Drukker worden'. Slaat dit op Niels, die zijn opengebroken joker weer in elkaar drukte?


Of slaat de hint op Jamie? Hij merkte op dat het bij de laatste tablet in de Koffiepedia-opdracht heel druk werd.


Het kan ook een hint zijn naar Sinan, die normaal nooit iets doet, maar bij de opdracht op het meer opeens heel fanatiek was. Drukker dan normaal dus. Zijn fanatisme zorgde hier dat de opdracht vrijwel geen geld opleverde.


De Mol en de lift Vorige week stonden we al even stil bij de lift die toen in het voorstukje te zien was. Op het display dat bij de lift hoort zien we ’10M’ staan. Als je dit spiegelt, staat er ‘Mol’. Dit kregen we te zien toen Robèrt uit de lift stapte. Is hij de Mol?


Lampje van Robèrt

Lampje

Op een van de balkons brandde een lamp. Op dit balkon eindigde Robèrt. Maar hij stond wel fout. Dit is mogelijk het balkon waar Sarah wel had moeten eindigen.


Serenade

De tweede opdracht van aflevering 4 heette serenade. Betekent dat dat er een hint in het lied van de zangers zat? Veel mensen meenden de naam van Robèrt te horen.


Balkon 13

Het juiste balkon van Merel eindigde op het getal 13. De dertiende letter van het alfabet is M. De M van Mol?"Ik ben de Mol"

Waardevol verjaardagskado

Voor Jamie’s verjaardag hadden de kandidaten een Jenga-spel gekocht. Hierop schreven alle kandidaten een boodschap. Rick Paul schreef er echter op: ‘Ik ben de Mol’. Gaf de Mol Jamie een hint naar zijn identiteit voor zijn verjaardag?


Ook Merel zou als Mol een boodschap kunnen hebben achtergelaten. Zij schreef drie keer het woord 'Mol' op de Jenga-blokjes.


Ballonnen

Tijdens de voorbereidingen op Jamies verjaardag zien we Niels een rode ballon vasthouden en Robèrt een groene. Zou Niels in de volgende aflevering afvallen? En is Robèrt dan de Mol? De Mol krijgt immers alleen maar groene schermen.


Of moeten we deze ballonnen in combinatie met boodschap van Rick Paul of Merel (zie vorige hint) zien? Dan zou Niels de verliezend finalist kunnen zijn, wordt Robèrt de winnaar en is Merel of Rick Paul de Mol.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page