top of page

Kijker mailt OM over jokerdiefstal in Wie is de Mol?


Niels met de gestolen joker

Foto: www.wieisdemol.nl


NIEUWS - In aflevering 4 van Wie is de Mol? bleek dat Niels Littooij een ongeldige joker verwisseld had met een joker van Evelien de Bruijn. Tot groot ongenoegen van menig kijker. Eén Wie is de Mol?-fan vond het zelfs zo schandalig dat hij de hulp inschakelde van het Openbaar Ministerie.


Veel kijkers van Wie is de Mol? konden de stunt van zanger Niels niet waarderen toen hij een joker, die hij in een eerdere aflevering openbrak, verwisselde met een joker van SBS 6-presentatrice Evelien. Zij zette de ongeldige joker nietsvermoedend in bij de test en kreeg vervolgens een rood scherm, waardoor ze het spel moest verlaten. Een schande, volgens sommige fans van het programma.


En dat sommige Molloten het spel wel erg serieus nemen bleek vandaag. Iemand heeft namelijk het Openbaar Ministerie gemaild om naar hun mening over deze jokerdiefstal te vragen. Dit valt te lezen op het Twitter-account van de persofficier van Justitie.Maar ondanks deze tip hoeft Niels, beter bekend als zanger Nielson, niet bang te zijn dat hij wordt voorgeleid aan de rechter. "Dit is de eerste keer dat ik zo’n soort mail zie", zegt Marilyn Fikenscher, persofficier van Justitie, "Ik heb hem een mail teruggestuurd en daarin gezegd dat er op het Haagse parket ook veel ‘Molloten’ rondlopen en dat we de vraag dus best begrijpen, maar dat het ‘maar een spelletje is'".


Bron: AD

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page