top of page

De zeven moeilijkste Wie is de Mol?-dilemma's


Foto: Tunnelvisie


EXTRA - Eigenlijk is het een typisch spelletje dat je kunt spelen aan de bar, in de kantine of bij het koffiezetapparaat. Elkaar dilemma's voorschotelen. En het leek ons leuk om daar een Wie is de Mol?-variant op te bedenken. Ben jij een echte Molloot? Dan zul je dit ongetwijfeld lastige vragen vinden...


In dit artikel vind je zeven dilemma's over Wie is de Mol?. Je krijgt daarbij twee antwoordmogelijkheden. En het lastige is dat je daar maar één antwoord op mag geven. Durf je dat naar eer en geweten te doen? Deel je antwoord in de polls en bekijk wat andere mensen geantwoord hebben!


Stelling 1

Kies je voor kwaliteit of kwantiteit? Zou je liever nog één fantastisch seizoen van Wie is de Mol? willen zien, waarna het programma stopt? Of wil je liever nog vele jaren middelmatige seizoenen van Wie is de Mol? kijken?


Stelling 2

Dit is misschien wel de meest voor de hand liggende vraag. Als je mee zou mogen doen aan Wie is de Mol?, zou je dan de Mol of een kandidaat willen zijn?


Stelling 3

Dit is een gewetensvraag. Stel dat je de finale van Wie is de Mol? zou halen. Zou je dan de pot willen krijgen terwijl je de verkeerde Mol in het vizier hebt? Of zou je liever de Mol ontmaskeren en dan naast het geld grijpen? Eigenlijk gaat het hier simpelweg tussen geld en eer.


Stelling 4

Stel er komt een seizoen dat anders is dan alle andere, zou je dan liever hebben dat er oud-kandidaten meedoen of dat er weer eens een keer onbekende Nederlanders in zitten?


Stelling 5

Als je kandidaat zou zijn in Wie is de Mol?, zou je dan vijf jokers of een vrijstelling willen verdienen? Je hoeft hierbij geen rekening te houden met de aanwezigheid van een zwarte vrijstelling.


Stelling 6

Hoera! Je wordt gevraagd als kandidaat voor Wie is de Mol?! En nog leuker: jij mag kiezen naar welk land jullie afreizen. Kies je dan voor de warme Dominicaanse Republiek of het koude IJsland? Beide prachtige landen, maar wel met hele verschillende temperaturen. Wat zou je dan kiezen?Stelling 7

Zou jij het als penningmeester op je geweten willen hebben dat je een deel van de pot verliest? Of schuif je dat liever af op een ander? Let op: dit heeft wel invloed op hoe veel geld er verloren gaat. Als jij je taak als penningmeester verzuimt, verlies je een kwart van de pot. Dat is al veel. Maar als iemand anders geld verliest, is dat nog meer. Dan gaat er driekwart van de pot verloren.


Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page