top of page

Niels Littooij met dood bedreigd na jokeractie in Wie is de Mol?


Niels Littooij

Foto: AVROTROS


NIEUWS - Zanger Niels Littooij, beter bekend als Nielson, maakte furore door een joker te stelen van zijn medekandidaat Evelien. Dat zij vervolgens een rood scherm kreeg, schoot bij menig kijker in het verkeerde keelgat. En dit heeft er zelfs toe geleid dat Niels met de dood is bedreigd.

Niels en Evelien

Niels heeft onder het Nederlandse publiek weinig vrienden gemaakt door de joker van zijn medekandidaat Evelien de Bruijn te verwisselen met een ongeldig exemplaar. Toen Evelien vervolgens bij de executie een rood scherm kreeg, stroomden de negatieve reacties binnen op social media. Vorige week bleek dat zelfs iemand naar het Openbaar Ministerie in Den Haag had gemaild om naar hun mening over deze "misdaad" te vragen.


Maar daar is het niet bij gebleven. De zanger kreeg ook doodsbedreigingen binnen. Dit vertelde hij in het programma 't Wordt Nu Laat op Radio 2. "Wat een fucking naaibal ben jij. Ik kom je dood maken", was een van die reacties.


Overigens is alles helemaal koek en ei tussen Niels en Evelien. Niels heeft aangegeven geen spijt te hebben van zijn actie.Bron: WNL

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page