top of page

Wie is de Mol?-regisseur ziet niets in seizoen met oud-Mollen


Rick McCullough

Foto: Michel Schnater


NIEUWS - Volgend jaar is het alweer tijd voor seizoen 20 van Wie is de Mol?. Zou dat niet een mooie gelegenheid zijn voor een seizoen met oud-Mollen? Reken er maar niet op. Regisseur Rick McCullough ziet hier namelijk niets in.


Uit verschillende bronnen is eerder al eens gebleken dat sommige oud-deelnemers van Wie is de Mol? wel eens benaderd zijn voor een zogenoemd allstar-seizoen; een seizoen met deelnemers die we eerder al eens in het programma zagen. Maar het is nog maar de vraag of er ooit zo'n seizoen zou komen. Een seizoen met oud-Mollen hoeven we in ieder geval niet te verwachten als het aan Wie is de Mol?-regisseur Rick McCullough ligt.


In de officiële Wie is de Mol? Podcast kreeg Rick namelijk de vraag of er ooit een seizoen met oud-Mollen zou komen. "Wat mij betreft niet", vertelde hij, "Ik denk namelijk dat de kandidaten het heel anders zouden beleven als ze het een twee keer zouden doen". Vooral de voorkennis die de kandidaten tijdens hun eerste seizoen hebben opgedaan zou de kandidaten volgens Rick in de weg zitten.Bron: Wie is de Mol? Podcast

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page