top of page

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 7


'Inhalen'

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 7


RECAP - Aflevering 7 was een slagveld. En veel mensen zitten nu dus zonder Mol. Ben jij ook zo iemand of zoek je gewoon bevestiging voor je tunnel? Laten we dan eens alle verborgen aanwijzingen uit aflevering 7 bekijken.

'Inhalen' De titel van de aflevering is ‘inhalen’. Merel pakt de envelop waarin de twee rode schermen zitten, waardoor het aantal afvallers in de aflevering weer ‘ingehaald’ wordt. Daarbij loopt zij het verst van alle kandidaten langs de roulette-rij. Ze haalde daarmee dus haar medekandidaten in.


De titel kan ook op Sarah staan. Zij stond bij het oranje station bij de bananenopdracht. Zij moest de oranje trossen, die geld opleverden, haar station in halen.


Of slaat hij op Sinan, die aan een zijkant stond bij de kistenopdracht? Hij moest daar de touwen met geldkisten inhalen.


Vogels Nog altijd worden elke aflevering vogels veel in beeld gebracht. Het lijkt er toch wel op dat de vogels naar Merel verwijzen. Haar naam is namelijk ook een vogelsoort.

Honden

Honden

Of moeten we juist kijken naar de honden? Tijdens verschillende opdrachten zien we geregeld honden in beeld (onder meer bij de tuktuks en de steenfabriek). Honden vallen onder het Latijnse geslacht Canis. Als je dat opbreekt, staat er Can Is. Is Sinan Can dan de Mol?


Groen Merel stond bij de bananenopdracht bij het groene station. Groen is ook de kleur van de Mol. Immers, de Mol krijgt alleen maar groene schermen. En ook het Wie is de Mol?-logo is groen.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page