top of page

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 8


'Met zand strooien'

Foto: Screenshot uit seizoen 19, aflevering 8


RECAP - De halve finale van Wie is de Mol? zit erop en de finalisten zijn bekend. Wie Sinan in het vizier had als Mol heeft nog een week de tijd om de echte Mol te ontmaskeren. Weet jij het ook niet meer? Misschien helpen deze verborgen aanwijzingen je op weg!

'Met zand strooien'

De titel van aflevering 8 is 'Met zand strooien'. Dit kan slaan op Sarah, die op de vraag van Niels als enige zegt dat ze de Mol niet is en hem daarmee zand in de ogen strooit.


Maar het kan ook op Merel slaan. Misschien was haar actie bij het jokerbord wel gespeeld en strooit zij de groep zo zand in de ogen.


Vogels

Ook deze aflevering waren er weer veel vogels te spotten. Een verwijzing naar Merel? De Mol bekent

Niels vertelt Sarah dat hij de Mol is. Spreekt hij de waarheid? Ten val brengen De derde opdracht heet ‘Ten val brengen’. Niels was degene die de joker ten val brengt. Verwijst die titel dan naar hem?


Leader

Voortbouwend op de leaderhint die eerder ontdekt werd: inmiddels vormen de namen van de opdrachten in de leader MOLV IS I. Sommige mensen merkten op dat je hier, met wat extra letters die we later nog kunnen krijgen, Mol is Virgo van kunt maken. Virgo is de Spaanse benaming van het sterrenbeeld Maagd. Dat is het sterrenbeeld van Sarah.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page