top of page

Maak kennis met de kandidaten van De Mol 2019


De kandidaten van De Mol

Foto: VIER


NIEUWS - Over acht dagen gaat de zoektocht naar de Mol ook in België van start. En vandaag maakte de zender VIER bekend wie de verdachten zijn. Deze groep onbekende Vlamingen trok naar Vietnam voor het avontuur van hun leven.


Tien kersverse kandidaten voor het nieuwe seizoen van De Mol. En onder hen schuilt een saboteur, de Mol. Maar wie dat is, wist de Mol zelf eerst ook niet. Die wordt dit jaar namelijk pas na de start van het spel gekozen.


De kanshebbers voor die titel staan op de bovenstaande foto. Van links naar rechts: Bruno, 45 jaar, woont in Hoegaarden en is business manager van beroep. Liesbeth, 41 jaar, woont in Oostakker en is HR consulente van beroep. Elisabet, 33 jaar, woont in Edegem en is spoedarts van beroep. Martijn, 23 jaar, woont in Ooigem en is facility manager van beroep. Ingrid, 46 jaar, woont in Westmalle en is verdeler van rolluiken van beroep. Joeri, 32 jaar, woont in Peer en is ploegbaas van beroep. Kaat, 22 jaar, woont in Zoersel en is studente kinesitherapie. Bas, 32 jaar, woont in Brussel en is headhunter van beroep. Eva, 28 jaar, woont in Hoboken en is advocate van beroep. Axel, 40 jaar, woont in Kapellen en is piloot van beroep.


Deze namen had je al kunnen kennen. In een eerdere video waarin de startdatum van het seizoen werd aangekondigd, zaten ze namelijk al verstopt. Soms verstopt in beeld, andere gecodeerd in onder meer morsecode en brailleschrift.


De strijd tegen de Mol wordt gestreden in het Aziatische Vietnam. Het seizoen gaat op 10 maart om 20:00 uur van start op VIER. In Nederland zijn de afleveringen terug te kijken op www.vier.be/demol. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van deze groep in actie.

Bron: VIER

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page