top of page

RTL Boulevard roept Ron Boszhard-Award in het leven


Rijk ontvangt de Award

Foto: RTL Boulevard


NIEUWS - We herinneren ons allemaal nog wel hoe Ron Boszhard, die zo graag mee wilde doen aan Wie is de Mol?, het spel al moest verlaten voordat hij de groep ontmoet had. Zijn tragische exit was zo memorabel dat RTL Boulevard een speciale award naar hem vernoemde.


De opening van Wie is de Mol? 2018 was spectaculair. Vijf duo's begonnen, zonder het te weten, in vijf verschillende landen. Maar deze opening was minder leuk voor Ron Boszhard, die hierdoor het spel al moest verlaten voordat hij zijn medekandidaten ontmoet had. En dat niet alleen, want toen hij de kans kreeg om alsnog terug te keren in het groep, koos niemand ervoor om hem terug te halen in het spel.


Rons vertrek uit Wie is de Mol? is een van de meest gedenkwaardige ooit. En daarom vernoemde RTL Boulevard een nieuwe award naar hem: de Ron Boszhard-Award. Deze prijs is speciaal voor menden die aan spelprogramma's meedoen, maar het gevoel hebben het spelprogramma te zijn misgelopen.


De eerste die deze award in ontvangst mocht nemen was Rijk Hofman, presentator en de broer van Tim Hofman die in 2016 Wie is de Mol? won. Rijk deed dit jaar mee aan Expeditie Robinson en overleefde lange tijd in zijn eentje op een eiland, in de hoop alsnog deel te mogen nemen aan het spel. Maar in het laatste duel om van het eiland af te komen verloor Rijk, waardoor hij het spel moest verlaten zonder daadwerkelijk aan het spel te hebben meegedaan.


Rijk was blij de award in ontvangst te mogen nemen.Bron: RTL Boulevard

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page