top of page

LIVE: Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2020


Foto: Beau


NIEUWS - Het is begonnen: de onthulling van de kandidaten van seizoen 20! In dit liveblog lees je alle ontwikkelingen.

 

27/11 22:39 | Tina de Bruin

De groep is compleet! De laatste kandidaat is actrice Tine de Bruin. Dit werd onthuld in Ladies Night. Alle kandidaten op een rijtje: modeontwerper Claes Iversen, cabaretier Johan Goossens, actrice Jaike Belfor, presentatrice Miljuschka Witzenhausen, presentator Buddy Vedder, muzikant Rob Dekay, presentatrice Anita Witzier, voetballer Nathan Rutjes, presentatrice Leonie ter Braak en actrice Tina de Bruin

 

27/11 19:33 | Leonie ter Braak

De negende kandidaat is presentatrice Leonie ter Braak. Zij werd onthuld op de website van Shownieuws.

 
Nathan Rutjes

27/11 13:46 | Nathan Rutjes

Radio 2 had de eer om nog een kandidaat te onthullen. Het is voetballer Nathan Rutjes. Hij werd bekendgemaakt in het programma Gijs 2.0.

 

27/11 11:45 | De laatste bekendmaking

Linda.nl kopt dat de laatste kandidaat bekend zal worden gemaakt in het programma Ladies Night, dat gepresenteerd wordt door voormalig Mol Merel Westrik. Hiervoor moeten we ook Radio 2 en Shownieuws in de gaten houden.

 

27/11 10:29 | Anita Witzier

Op Nu.nl is zojuist bekendgemaakt dat presentatrice Anita Witzier de zevende kandidaat van het twintigste seizoen is.

 

27/11 10:20 | Waar moeten we vandaag op letten?

We hebben nog vier kandidaten te gaan. Een daarvan wordt op Nu.nl onthuld en een in Shownieuws. En het lijkt erop dat Radio 2 nog een kandidaat mag onthullen in de show Gijs 2.0.

 

27/11 9:56 | Rob Dekay

Vandaag gaat de speurtocht weer verder. En het begint op Radio 2. Muzikant Rob Dekay blijkt de zesde kandidaat van het twintigste seizoen.

 

DAG 2

 

26/11 23:25 | Samenvatting van dag 1

De eerste dag van de grote kandidatenonthulling zit erop! Laten we eens terugkijken op alle gebeurtenissen.

Het begon allemaal in de ochtend toen op Linda.nl onthuld werd dat modeontwerper Claes Iversen meedoet aan het nieuwe seizoen. Al snel volgden ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Prachtige sfeerbeelden van wat alleen maar China kan zijn; de locatie van Wie is de Mol? 2020.

De volgende kandidaat laat even op zich wachten. Maar al snel blijkt dat de redactie van Tijd Voor Max een van de mysterieuze kistjes heeft ontvangen. In de uitzending wordt bekend gemaakt dat cabaretier Johan Goossens de tweede kandidaat is.

Inmiddels is ook bekend dat er een kandidaat in RTL Boulevard onthuld zal worden. En terwijl we daarop wachten, onthult het AD plotseling de derde kandidaat. Het is actrice en bokser Jaike Belfor.

En enkele minuten laten horen we in RTL Boulevard de naam van de vierde kandidaat. Presentatrice Miljuschka Witzenhausen doet ook mee aan het nieuwe seizoen.

En dan de laatste kandidaat van vandaag. In het programma Beau wordt bekendgemaakt dat het presentator Buddy Vedder is.


Morgen zullen we de laatste vijf kandidaten te weten komen. Waar moeten we die verwachten? In ieder geval op Radio 2 en op Nu.nl. Daarvan is al bevestigd dat ze een kistje hebben ontvangen. Shownieuws zou ook een logische plek zijn. En verder wellicht talkshows als De Wereld Draait Door of Pauw? Ladies Night, het programma van oud-Mol Merel Westrik zou ook een goede plek zijn om een kandidaat te onthullen.


We gaan het zien!

 

26/11 23:07 | Buddy Vedder

De laatste kandidaat van vandaag werd onthuld in het programma Beau. Het is presentator Buddy Vedder. In zijn kistje zat een waaier met het woord "Vriend" erop en een masker.

 
Jaike Belfor

26/11 19:24 | Jaike Belfor

Het AD maakte in een video bekend dat actrice en bokser Jaike Belfor de vierde kandidaat is van Wie is de Mol? 2020. Haar naam zat in een kistje met een Chinese waaier en een klein paar bokshandschoenen.

 
Miljuschka Witzenhausen

26/11 19:24 | Miljuschka Witzenhausen

In RTL Boulevard werd de derde kandidaat onthuld. Het is presentatrice Miljuschka Witzenhausen. Haar onthulling werd aangekondigd met een kistje waar een Chinese waaier en een deegroller in zaten.

 

26/11 18:51 | Jack Plooij toch geen kandidaat

Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat Jack Plooij toch geen kandidaat is. Coen en Sander zullen dus een grap hebben uitgehaald.

 
Johan Goossens

26/11 17:45 | Johan Goossens

In Tijd Voor Max werd een kandidaat onthuld waarvan we zeker zijn dat hij echt meedeed. Het gaat om cabaretier Johan Goossens.

 

26/11 17:20 | Jack Plooij

Op Radio 538 werd de tweede kandidaat onthuld in de Coen en Sander Show. Het is sportverslaggever Jack Plooij. We houden wel een kleine slag om de arm, omdat Coen en Sander wel vaker grappen uithalen rondom Wie is de Mol?. We hebben nog geen bewijs gezien dat ze daadwerkelijk een kistje hebben ontvangen.

 

26/11 16:53 | Radio 538

Er zijn aanwijzingen dat er vanavond nog een kandidaat onthuld zal worden in de Coen & Sander Show op Radio 538.

 

26/11 16:26 | Henan

Afgaande op een Instagrampost van Rik zal het twintigste seizoen zich volledig afspelen in de Chinese provincie Henan.

 

26/11 15:41 | Foute vriendin?

Op het wieisdemol.com-forum wordt gespeculeerd dat het woord "vriend" op de waaier uit het kistje van Beau slaat op Tina de Bruin. Zij is een van de 'foute vriendinnen' uit het gelijknamige programma. Tina werd al tijdens de opnameperiode ontdekt als mogelijke kandidaat.

 

26/11 15:30 | Onthulling in Beau

Ook in Beau zal vanavond om 22:30 een kandidaat worden onthuld! Op de mediakanalen van het programma werd een foto van een kistje met een waaier gepost. Op deze waaier staat het woord "Vriend". Op wie zou dat kunnen slaan?

 

26/11 15:15 | 约翰

Tijd Voor Max heeft een nieuwe hint uit het kistje gepost: een waaier met Chinese tekens. Er staat 约翰, wat John of Johan betekent. Zou dit samen met het krijtje kunnen slaan op voormalig leraar en cabaretier Johan Goossens? Hij heeft tijdens de opnameperiode ook precies een Twitterstilte...

 

26/11 14:31 | Wordt deze kandidaat onthuld in Tijd Voor Max?

Naar aanleiding van het krijtje dat Tijd Voor Max op Instagram postte, wordt er gedacht aan presentatrice en wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere. Wordt zij dan onthuld als kandidaat?

 

26/11 14:10 | De eerste hint van Tijd Voor Max

Tijd Voor Max heeft op Instagram het eerste voorwerp uit het het kistje getoond. Het is een krijtje. Naar wie zou dat kunnen verwijzen? Om 17:10 uur wordt in dit programma de kandidaat onthuld.

 

26/11 13:40 | Onthulling wordt over meerdere dagen verspreid

We zullen vandaag nog niet alle kandidaten te horen krijgen. Radio 2-DJ Gijs Staverman ontving tijdens zijn show Gijs 2.0 namelijk een appje van de makers van Wie is de Mol? met de mededeling dat hij morgen een kistje zal ontvangen. De onthulling wordt dus over meerdere dagen verspreid.

 

26/11 12:39 | Bijgewerkte website

Wie is de Mol? heeft haar website, www.wieisdemol.avrotros.nl, bijgewerkt. Behalve een video met sfeerbeelden is er nog niet veel op te ontdekken.

 

26/11 12:33 | Nog een kistje ontdekt

Er is nog een nieuw kistje ontdekt. Het programma Tijd Voor Max mag vanavond namelijk ook een kandidaat onthullen. Dit werd bekendgemaakt op Twitter. Tijd Voor Max wordt om 17:10 uur uitgezonden op NPO 1.


 

26/11 11:48 | China is bevestigd

China is officieel bevestigd als locatie van Wie is de Mol? 2020. Regisseur Rick McCullough heeft er namelijk een bericht aan gewijd op zijn Instagram-account.

 

26/11 11:25 | Waar zijn de andere kistjes?

RTL Boulevard heeft in een artikel op haar website laten weten ook een kistje te hebben ontvangen. Om 18:35 uur maken zij een volgende kandidaat bekend op RTL 4. Ook bij Radio 2 lijkt er een kistje te zijn bezorgd.

 
Beelden van China

26/11 10:50 | De eerste beelden

Linda ontving ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen. We zien sfeerbeelden uit China. En ze zijn prachtig! Je kunt ze hier bekijken.

 

26/11 10:40 | De eerste kandidaat en de locatie

De eerste kandidaat van Wie is de Mol? 2020 is bekend. Het is modeontwerper Claes Iversen. Dit werd onthuld op de website van Linda. Hier werd ook een video geplaatst, die de redactie ontving op een USB-stick in een kistje. Hierop is duidelijk te zien dat het nieuwe seizoen zich afspeelt in China. Naast een USB-stick zaten er ook nog een Chinese waaier en een harten koning uit een kaartspel in het kistje.

 

DAG 1

 

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page