top of page

Vlaamse Molserie speelt zich komend jaar af in Griekenland


Screenshot uit de trailer

Foto: VIER


NIEUWS - Wie is de Mol? moet nog beginnen, maar toch kunnen we ons nu al verheugen op een nieuwe jacht op de Mol. De Vlaamse serie maakte namelijk op mysterieuze wijze bekend waar het nieuwe seizoen zich afspeelt.


In Nederland hebben we Wie is de Mol? en in Vlaanderen hebben ze De Mol. En voor die laatste hebben ze op heel sluwe wijze de locatie van het nieuwe seizoen onthuld. Maar dat was alleen te ontdekken door de echt oplettende kijker.


De Mol wordt uitgezonden op de zender VIER. Op deze zender werd vanavond een trailer uitgezonden voor een nieuw programma dat in 2020 zal worden uitgezonden: 'Lion Marked Legend'. Op zich niets bijzonders. Maar bij de Vlaamse Molloten gingen meteen alle alarmbellen af. Gilles de Coster, de presentator van De Mol, lijkt namelijk in de trailer te zien te zijn. Er worden uitspraken gedaan als 'There is a traitor among us' en de muziek aan het einde lijkt een duidelijke verwijzing naar de tune van De Mol.


En jawel, het blijkt echt een hint te zijn naar de locatie van het nieuwe seizoen. Als je de letters van de titel 'Lion Marked Legend' husselt, krijg je namelijk 'De Mol Griekenland'. En daarmee is de kous af: De Mol 2020 speelt zich af in Griekenland.


Wanneer het nieuwe seizoen van De Mol begint is nog niet bekend. Voorgaande jaren begon de serie in maart.


Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page