top of page

Kijkcijfers aflevering 3: Lichte daling voor Wie is de Mol?, lichte stijging voor MolTalk


Kijkcijfers aflevering 3

Foto: Tunnelvisie


NIEUWS - Wie is de Mol? blijft goed bekeken, net als MolTalk. Zoals jaarlijks de trend is, zakken de kijkcijfers rond aflevering 3 bij het programma een beetje in. Maar verrassend genoeg zijn de kijkcijfers voor MolTalk deze week juist lichtjes gestegen.


Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Wie is de Mol? trapt af met flinke kijkcijfers, die vervolgens wekelijks afzwakken, om tegen het einde weer omhoog te schieten. Zo ook dit jaar. Vorige week scoorde aflevering 2 van het twintigste seizoen nog 2.851.000 kijkers. Deze week waren er daar nog 2.686.000 van over. Ondanks de daling is dat alsnog goed voor een eerste plaats in de kijkcijferranglijst van gisteren.


Maar gek genoeg zijn de cijfers van MolTalk juist gestegen ten opzichte van een week geleden. Na de tweede aflevering van Wie is de Mol? schakelden 1.042.000 kijkers over naar NPO 3 voor de nabeschouwing. Maar deze week waren dat er 1.052.000. Hiermee staat MolTalk op de zesde plaats van best bekeken programma's van gisteren.Bron: Stichting KijkOnderzoek

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page