top of page

Verborgen aanwijzingen - Aflevering 3


'Welvarend'

Foto: Screenshot uit seizoen 20, aflevering 3


RECAP - Ook in aflevering drie hebben we weer kunnen speuren naar aanwijzingen naar de Mol. Veel is er niet gevonden, maar er is toch wel één hint die er met kop en schouders bovenuit steekt. Laten we ze eens bekijken.


'Welvarend'

De titel van aflevering 3 is 'Welvarend'. Een logische gedacht is om te kijken naar de kandidaten die in de juiste hovercraft naar de haven gevaren zijn, want zij zijn wel-varend. Dit waren Miljuschka en Nathan.


De titel kan ook slaan op de nieuwe penningmeester, die met al dat geld op zak opeens welvarend is. In dat geval zou Nathan de Mol zijn.

Loopt Rob hier voorbij?

De Mol in beeld

Er is een hint die we vaak toegestuurd kregen, maar het is dan ook een erg interessante. Het gaat over een van de presentatiepraatjes van Rik. En niet over wat hij zei, maar over wat er tijdens dat praatje op de achtergrond gebeurt. Veel mensen menen Rob op de achtergrond te zien lopen. Hij droeg tijdens de aflevering namelijk ook een strohoed, een geel hemd en een korte, blauwe spijkerbroek. Wat misschien wel handig is om te weten, is dat het hotel van de kandidaten in hetzelfde dorp lag. Het zou dus toeval kunnen zijn.


Rode waaier

Deze hint werd ons opgestuurd door Joris Schutte. Het viel hem op dat in de opening van de aflevering een shot zat van vrouwen met een rode waaier. En er werden ook rode waaiers gebruikt om in diverse programma's de kandidaten te onthullen. Dit zou allemaal een verwijzing kunnen zijn naar Miljuschka, die in aflevering 2 een rode waaier bij zich heeft.

De tekst op het bord

Slanke letter

Dan nog iets dat opvalt tijdens de hovercraft-opdracht: op het bord bij halte 2 is de 'a' in 'Jaike' dunner afgedrukt dan de rest van de tekst. Op de andere borden lijken geen dunne letters te staan. Is het slechts een foutje of moeten we hier meer achter zoeken?

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page