top of page

Vlaams programma De Mol is weer begonnen met teasen


De Mol van 2020

Foto: @Omega26042020


De Vlaamse Mol zal ook dit jaar weer terugkeren. In Griekenland. De eerste theater staat al online. En zoals we gewend zijn van onze zuiderburen, wordt de Mol nu alweer met veel mysterie omhuld.

Presentator Gilles de Coster in Griekenland

"Heb je mij gemist?" en "Jij weet niets" waren in voorgaande jaren befaamde slagzinnen waarmee een nieuw seizoen van De Mol, de Vlaamse versie van Wie is de Mol?, werden aangekondigd. En dit jaar lijkt de marketingstrategie zich te baseren rondom de Griekse letter Omega. Heel toepasselijk, want we weten inmiddels al dat het nieuwe seizoen zich zal afspelen in Griekenland.


Op een Instagram-account met de naam @omega26042020 is een video te zien van een mysterieus figuur dat in een mantel gehuld een bord uit zijn handen laat vallen. Op de achtergrond horen we Griekse muziek spelen. Vervolgens komt heel groot de letter Omega in beeld, met de datum 26 april 2020.


Deze datum zal waarschijnlijk de finale van het nieuwe seizoen zijn. Want de bioscoop Kinepolis in Antwerpen heeft voor die datum al een event aangemaakt met de naam 'Omega'. In deze bioscoop vindt jaarlijk een groot evenement plaats rondom de ontknoping van de Mol.


De Mol wordt in de Vlaamse serie altijd in aflevering 8 of 9 al onthuld. Dat zou dus betekenen dat het nieuwe seizoen op 1 of 8 maart van start zal gaan op de serie VIER.


Je kunt de video hier bekijken.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page