top of page

Wat gaat er gebeuren op 24 februari?


Maandag 24 februari

Foto: @WieIsDeMol


NIEUWS - Wie is de Mol? houdt de gemoederen weer flink bezig. Dat komt door een teaser waarin de datum 24 februari wordt aangekondigd. Maar wat moeten we op die datum verwachten?


Op 24 februari gaat er iets gebeuren. Dat wordt duidelijk als je naar de sociale kanalen van Wie is de Mol? kijkt. Het bericht wordt aangevuld met een omroepgeluid, dat vele mensen linken aan treinstations. Maar wie goed oplet hoort dat dit niet het geluid is van de NS, maar het omroepgeluid van Schiphol.


Maar wat zou er kunnen gebeuren? Op sociale media doen twee geruchten hardnekkig de ronde. Het eerste gerucht is dat er op Schiphol kaartjes te winnen zullen zijn voor de live-finale van seizoen 20.


Het tweede gerucht is voor de echte Molloten misschien nog interessanter. Er wordt namelijk gedacht dat op die datum de inschrijfperiode zal starten voor seizoen 21. Dat zou dus betekenen dat er weer een seizoen met onbekende deelnemers aankomt. Maar goed, dat is voor nu natuurlijk nog maar een gerucht.Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page