top of page

Ook Duitsland gaat weer een Mol-serie uitzenden


The Mole

Foto: Sat.1


NIEUWS - Het format van De Mol is in de loop der jaren aan een hoop landen verkocht. Maar momenteel is het maar in drie landen succesvol. Daar komt nu misschien nog een land bij, nu het programma ook in Duitsland weer een comeback zal maken.


Van het jaar 2000 tot 2001 werd in Duitsland Der Maulwurf - Die Abenteuershow uitgezonden. Daarmee is Duitsland een van de achttien landen waar het format van De Mol op televisie is gebracht. En nu, na negentien jaar, keert het programma terug onder een nieuwe naam: The Mole.


The Mole volgt het oorspronkelijke format: tien kandidaten spelen in het buitenland opdrachten om geld te verdienen voor de pot, terwijl de Mol in hun midden dat probeert te voorkomen. In dit nieuwe seizoen reizen de kandidaten af naar Argentinië: een populair land onder de nu nog lopende Mol-series. Het Nederlandse Wie is de Mol? deed deze locatie aan in haar zesde seizoen in 2006. Het Vlaamse De Mol was hier in 2016 voor haar vierde seizoen. En het Poolse Agent kwam hier in 2017 voor haar vijfde seizoen.


The Mole gaat van start op woensdag 6 mei 2020, om 20:15 uur op Sat.1. Het programma wordt gepresenteerd door Alec Völkel en Sascha Vollmer.Bron: Sat.1

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page