Wie is de Mol volgens Joke Lannoo?


Joke Lannoo

Foto: VIER


INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Joke Lannoo. Zij was de zesde afvaller van het zesde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Mexico.De groep van De Mol 2018

Joke, leuk dat we je even mogen bellen! Word je vaker benaderd voor dit soort dingen vanuit Nederland?

Uit Nederland eigenlijk niet veel. En de verzoeken die ik kreeg waren eigenlijk vooral tijdens mijn eigen deelname van twee jaar geleden, dus het inmiddels allemaal alweer wat gekalmeerd.


Hoe kijk je nu terug op je deelname?

Voor mij is het nu alweer twee jaar geleden dat het op tv kwam, dus al bijna 2,5 jaar geleden dat we in Mexico waren. Maar ik kijk er met een supergoed gevoel op terug. We hadden een megaleuke groep. Het feit dat je elke ochtend opstaat en niet weet wat er op je af gaat komen vond ik echt plezant.


Heeft het programma je buiten mooie herinneringen nog iets anders opgeleverd? Zijn er bijvoorbeeld nog mooie projecten uit voort gekomen?

Ja, dat is misschien wel leuk om te vertellen. Ik ben dierenarts en door mijn deelname aan de Mol ben ik een tijdje geleden benaderd door een uitgeverij om een boek over honden te schrijven en uit te brengen. Het boek heet

Fit Dog en is eigenlijk een soort hondenbijbel met