Wie is de Mol volgens Bahador Sabouri?


Bahador Sabouri

Foto: VIER


INTERVIEW - De Mol is terug van weggeweest. En dit jaar spreken we ook deelnemers van deze Vlaamse serie over hun deelname en hun verdenkingen. Deze week namen we contact op met Bahador Sabouri. Hij was de verliezend finalist van het zesde seizoen van De Mol, dat zich afspeelde in Mexico.De groep van De Mol 2018

Hallo, Bahador. Leuk dat we je mogen interviewen over De Mol. Hoe kijk je terug op je deelname en wat was de reden dat je je inschreef?

De Mol is natuurlijk een heel leuk programma. Ik kende het eigenlijk amper, aangezien ik op tienjarige leeftijd pas naar België ben verhuisd en de eerste drie seizoenen rond de jaren 2000 op tv zijn geweest. Toen in 2016 het programma terugkeerde zei mijn vriendin me dat het echt een leuk programma was, dus ben ik het gaan volgen. Ik weet nog dat ik al vrij snel de Mol eruit haalde en de winnaar had voorspeld. Dat was waarschijnlijk puur geluk, maar dat gaf mij een boost en het gevoel dat ik het spel wel begreep. Een jaar later dacht ik dat ik wel genoeg had gezien en leek het me leuk om me zelf in te schrijven. En toen was ik er eigenlijk meteen bij, dus dat was echt heel leuk!


Hoe heb je dat inschrijftraject ervaren? Het lijkt me nogal wat, niet?

Zeker en vast. Ik denk dat ik vier of vijf keer langs ben geweest. En elke keer hoop je natuurlijk dat je erbij bent. Maar je weet ook niet of je het goed of slecht doet. Ik heb later ook van mensen die ook bij de selectie zaten maar uiteindelijk niet mee zijn gegaan gehoord dat ze hetzelfde gevoel hadden. Je weet eigenlijk nooit of je iets goeds of fouts zegt en het is echt voor elk nieuw gesprek weer enorm spannend.


Had je vooraf ingeschat dat je de finale ging halen en heb je je nog op bepaalde manieren voorbereid?

</