top of page

Het einde van een tijdperk: we stoppen ermee


Foto: Tunnelvisie

NIEUWS - Op deze website en onze kanalen hebben we zeven seizoenen lang gespeurd naar de Mol. De ene keer met meer succes dan de andere. Maar aan al het moois komt een eind. En zo ook aan Tunnelvisie. We hebben namelijk besloten om te stoppen.


Het begon allemaal in 2013, toen drie vrienden bedachten hoe het zou zijn om een online tijdschrift te maken over Wie is de Mol?. En vanaf seizoen 14 van het programma werd dat idee werkelijkheid. Inmiddels is dat tijdschrift overgegaan in een nieuwssite. Eentje waarin wij, naast het nieuws over Wie is de Mol?, jarenlang onze ideeën, theorieën en onderbuikgevoelens over wie nou toch de Mol zou kunnen zijn met jullie hebben kunnen delen en samen met jullie hebben kunnen zoeken naar die verdraaide saboteur. Maar nu nemen we met pijn in het hart afscheid van ons platform, want het is tijd om ons op nieuwe dingen te richten.


Tunnelvisie loslaten gaat niet zomaar. Het is iets waar we lang over hebben nagedacht. We hebben veel toffe dingen meegemaakt, leuke mensen ontmoet en mooie kansen gekregen. We zullen alle discussies op Twitter en de soms bizarre theorieën in onze mailbox absoluut missen. Maar het is mooi geweest. Onze levens zijn sinds het begin in 2013 steeds drukker geworden. Hierdoor hadden we de laatste jaren steeds minder tijd om echt nog plezier uit Tunnelvisie te halen. En daarom leek dit ons een mooi moment om er definitief een punt achter te zetten.


Maar dat doen we uiteraard niet zonder jullie, onze trouwe lezers, te bedanken. Zonder jullie hadden we het nooit zo lang volgehouden. En zonder jullie hadden we de Mol nooit zo vaak kunnen ontmaskeren. We dragen het stokje nu over op onze vele Mollega's, want de Molloten-community heeft heel veel moois te bieden. Van fansites tot fora en van Youtubekanalen tot podcasts die wij ook nog fanatiek zullen blijven volgen. Want we blijven uiteraard groot fans van zowel Wie is de Mol? als De Mol.Dan rest ons alleen nog te zeggen: succes met alle nog komende jachten op de Mol, blijf gezond en koester je tunnel. Hij kan zomaar eens naar het licht leiden.Jasper, Rosanne & Rämon

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page