top of page

Dit is het nieuwe presentatieduo van MolTalk

Nieuw presentatieduo

Foto: Tunnelvisie


NIEUWS - MolTalk, de talkshow op televisie over Wie is de Mol?, werd afgelopen seizoen gepresenteerd door oud-winnaars Rik van de Westelaken en Viviënne van den Assem. Maar daar komt verandering in. De AVROTROS heeft twee nieuwe presentatoren aangekondigd voor het programma.Margriet & Chris

Het zag er al naar uit dat MolTalk een nieuw presentatieduo zou krijgen. Immers, Rik en Viviënne hebben inmiddels andere presentatieklussen voor hun rekening. Daarom wordt het stokje overgenomen door twee andere bekenden van het programma: Margriet van der Linden en Chris Zegers. Dit bracht de AVROTROS vandaag naar buiten. Margriet is bekend als de Mol van het vijftiende seizoen. Chris viel in datzelfde seizoen vlak voor de finale af. Zij zullen vanaf 7 januari met andere oud-Molkandidaten de afleveringen van Wie is de Mol? bespreken.


Chris vertelt in een persbericht van de AVROTROS dat hij "tranen van geluk" huilde. "Tien zaterdagavonden naast Margriet, de tofste, liefste, leukste Mol, waar ik nog steeds van wakker wordt", aldus de dolenthousiaste presentator, "wat een feest! Ik duik weer vol in het avontuur van Wie is de Mol?!".


En dat Chris nog vol in het avontuur zit beaam Margriet: "Toen Chris onlangs voetbal bij me kwam kijken, hebben we nauwelijks iets van de wedstrijd kunnen zien, omdat hij toch alle theorieën van ons seizoen wilde doornemen". Maar ook zij kijkt enorm uit naar de nabeschouwing die ze mag presenteren: "Het is een cadeau en we gaan er een feest van maken!".


Eerder werd al bekend gemaakt dat MolTalk verhuist naar NPO 3.


MolTalk is vanaf 7 januari, na iedere aflevering van Wie is de Mol?, wekelijks om 21:30 uur te zien op NPO 3.

Bron: AVROTROS

Gerelateerde posts

Alles weergeven

GERELATEERD

bottom of page